Rondslijpen, vlakslijpen of coördinatenslijpen? Voor elke opdracht – klein of groot – staat de gepaste machine voor u klaar.

Kellenberger: Zwitserse precisie

Van een conventionele rondslijpmachine tot een CNC-gestuurd exemplaar met hydrostatische geleidingen. Het Zwitserse Kellenberger combineert nauwkeurigheid en kwaliteit. Als instapmodel kiest u voor de conventionele rondslijpmachine KEL-UNIVERSAL. Aan de top staat de KEL-VERA die met zijn hydrostatische geleidingen verzorgd slijpwerk levert – tot in de puntjes.

Jones & Shipman: eenvoudig te programmeren

De voordelen van een hoogtechnologisch computergestuurd systeem, zónder de complexiteit ervan? Daarvoor moet u bij Jones & Shipman zijn. Zij ontwikkelden eenvoudige besturingssoftware voor al hun rond- en vlakslijpmachines.

Maak kennis met hun slijpmodellen. Bij BMT Machine Tools kiest u uit de Suprema, Ultramat, Ultragrind, Easy, Techmaster en Dominator.

Hauser: hoogtechnologisch

Voor een coördinatenslijpmachine raden wij Hauser aan. Voor eenvoudige boor- en slijpwerkzaamheden tot complexe opdrachten met volautomatische aansturing.

Tschudin: voor grote hoeveelheden

Tschudin ontwikkelt productieslijpmachines voor het slijpen van buitendiameters. De machines zijn vooral geschikt voor kleinere producten in grote aantallen. En dus vaak gebruikt in de brandstofinjectie- en automobielindustrie.

Ontdek de T-25 en de T-35, twee compacte machines met een slijpkop die u in verschillende posities kunt zetten – recht of in een hoek.

Terug naar machines