Gratis naar TechniShow 2020?

De TechniShow stond aanvankelijk op het programma van 17 t/m 20 maart in de Jaarbeurs te Utrecht. Door meerdere annuleringen en onzekerheid rondom het Coronavirus heeft de organisatie besloten de TechniShow uit te stellen. De nieuwe datum is bepaald op dinsdag 1 t/m vrijdag 4 september. Locatie blijft ongewijzigd. Erg jammer, maar natuurlijk wel begrijpelijk.

Van 1 september t/m 4 maart 2020 vindt de grootste en meest complete vakbeurs van de Benelux weer plaats. In Jaarbeurs Utrecht.
Graag nodigen we u van harte uit om de laatste technologie te komen aanschouwen, wij staan in Hal 11 stand 11E070.
Meld u gratis aan via onderstaande link.

Tijdens de TechniShow bieden wij speciale samengestelde paketten aan voor extra interessante prijzen. Voor de liefhebbers bieden wij een race experience aan op het circuit van Zandvoort. De Driving Experience is al jaren één van onze meest gekozen Race Experiences. Dit arrangement biedt een hele dag met een bomvol programma. Doe je mee aan de Driving Experience, dan rijd je zelf onder meer in een Porsche 911 en een Formule RP1. Bovendien laten de beste driftcoureurs van Nederland je een rondje meerijden over Circuit Zandvoort. Waarschuwing vooraf: rijden in deze auto’s kan zeer verslavend zijn! Je zult niet de eerste zijn die na een Driving Experience bevangen wordt door het racevirus…