Skip to main content

CNC bewerkingsmachine kopen

CNC bewerkingsmachine van BMT Machine Tools

Ben je op zoek naar een effectieve en efficiënte oplossing voor het frezen, slijpen en bewerken van (geharde) materialen? In dat geval wijzen we je graag op de CNC bewerkingsmachine van BMT Machine Tools. Onze machines zijn eenvoudig te bedienen maar leveren consistent de beste resultaten. Ontdek hier welke machines we aanbieden en hoe je na aankoop of lease ook profiteert van onze service. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze diverse CNC bewerkingsmachines

Bij het bewerken van metalen en kunststof wil je te allen tijde hoge kwaliteit zien. In het eindproduct staat een strakke afwerking voorop. Zou je met de hand werken, dan bereik je niet de nauwkeurigheid en snelheid die je met onze CNC bewerkingsmachine wel kunt realiseren. Ontdek hoe je met onze freesmachines, draaibanken en slijpmachines in minder tijd betere resultaten behaalt.

In ons assortiment vind je machines van de beste merken die garant staan voor kwaliteit en precisie. Merken als Bridgeport en Hardinge horen wat ons betreft thuis op menig werkplaats en we zijn er dan ook trots op dat we deze merken kunnen aanbieden.

Freesmachines

Van verticale freesmachines tot vijfassige CNC-freesbanken. Wij verdelen machines van Bridgeport en PRIMINER.

Draaibanken

Een draaibank voor ultraprecisiewerk of voor het bewerken van geharde materialen. Kies uit de reeksen van Hardinge en CAZENEUVE.

Slijpmachines

Rondslijpen, vlakslijpen of coördinatenslijpen? Ontdek de unieke eigenschappen van Kellenberger, Hauser en Tschudin.

De service die we leveren

Wil je gebruikmaken van onze CNC bewerkingsmachine, dan doe je dit niet zonder de nodige instructies. Om het gewenste resultaat te leveren is het immers essentieel te weten hoe je de machine optimaal kunt bedienen. Daarvoor kun je onze heldere handleidingen raadplegen, evenals onze specialisten die voor je klaarstaan.

Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

Wanneer je de CNC bewerkingsmachine met hoge frequentie inzet, is het belangrijk de machine regelmatig te onderwerpen aan een onderhoudsbeurt. Dit om de machine optimaal draaiende te houden en reparaties te voorkomen. Onderhoud is dan ook een onmisbaar onderdeel van onze service. Evenals reparatiewerkzaamheden, mochten die door een storing onverhoopt nodig zijn. We zorgen dat we zo snel mogelijk bij je op locatie zijn, zodat je je werkzaamheden met minimale hinder kunt vervolgen.

Automatiseren

Meer produceren, jouw kosten verlagen en een constante kwaliteit halen? Automatiseer jouw machines met Indunorm en BMO automation.

Gebruikte machines

Doe je voordeel met onze voorraad gebruikte machines – perfect in orde en scherp geprijsd. Bekijk hier onze gebruikte machines.

Service

BMT-service, veel meer dan het leveren van onderdelen. Van inbedrijfstelling tot opleidingen en geavanceerde meetsystemen.

CNC bewerkingsmachine kopen bij BMT Machine Tools

Meer resultaat in minder tijd bereik je door gebruik te maken van onze CNC bewerkingsmachine. De hoge mate van precisie en betrouwbaarheid draagt eraan bij dat je steevast kwaliteit kunt leveren. Maak het jezelf gemakkelijker door een van onze machines te kopen of te leasen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier