CNC slijpmachine

Rondslijpen, vlakslijpen of coördinatenslijpen? Voor elke opdracht – klein of groot – staat de gepaste machine voor je klaar.

Kellenberger: Zwitserse precisie

Van een conventionele rondslijpmachine tot een CNC-gestuurd exemplaar met hydrostatische geleidingen. Het Zwitserse Kellenberger combineert nauwkeurigheid en kwaliteit. Als instapmodel kies je voor de conventionele rondslijpmachine KEL-UNIVERSAL. Aan de top staat de KEL-VERA die met zijn hydrostatische geleidingen verzorgd slijpwerk levert – tot in de puntjes.

Ziersch: eenvoudig te programmeren

De voordelen van een hoogtechnologisch computergestuurd systeem, zónder de complexiteit ervan? Daarvoor moet je bij Ziersch zijn. Zij ontwikkelden eenvoudige besturingssoftware voor al hun rond- en vlakslijpmachines.

Maak kennis met hun slijpmodellen bij BMT Machine Tools.

Hauser: hoogtechnologisch

Voor een coördinatenslijpmachine raden wij Hauser aan. Voor eenvoudige boor- en slijpwerkzaamheden tot complexe opdrachten met volautomatische aansturing.

Tschudin: voor grote hoeveelheden

Tschudin ontwikkelt productieslijpmachines voor het slijpen van buitendiameters. De machines zijn vooral geschikt voor kleinere producten in grote aantallen. En dus vaak gebruikt in de brandstofinjectie- en automobielindustrie.

Ontdek de T-25 en de T-35, twee compacte machines met een slijpkop die je in verschillende posities kunt zetten – recht of in een hoek.

Terug naar machines