Skip to main content

CNC slijpmachine

Slijpmachines van BMT Machine Tools

Wil je kwalitatief werk blijven leveren en tegelijk efficiënter te werk gaan? Maak dan gebruik van onze hoogwaardige slijpmachines. Het CNC besturingssysteem zorgt voor een hoge mate van precisie en hoge repeteernauwkeurigheid.

Bekijk hier onze CNC slijpmachines waarmee je de kwaliteit van de bewerking van (geharde) materialen verhoogt. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Slijpmachines van de beste merken

Om producten van hoge kwaliteit te maken, wil je vertrouwen op de beste CNC machines. Daarin ga je niet alleen uit van een gedetailleerde afwerking, ook wil je efficiënt kunnen werken. Maak gebruik van een slijpmachine waarvan je het bewerkingssysteem eenvoudig instelt en laat het slijpen over aan de machine. We hebben een rijk assortiment waarin alleen de grootste merken vertegenwoordigd zijn:

  • Kellenberger staat voor Zwitserse precisie die hoge kwaliteit levert.
  • ZIERSCH ontwikkelt eenvoudige en tegelijk hoogtechnologisch besturingssoftware. Gemakkelijk te bedienen met een kwalitatief hoog resultaat.
  • Hauser zorgt te allen tijde voor het beste resultaat, hoe complex een opdracht ook is.
  • Tschudin is het merk waarmee je opdrachten efficiënt uitvoert. Grote oplagen worden probleemloos door deze slijpmachines opgepakt.

Bediening, onderhoud en reparatie

Heb je een slijpmachine, freesmachine of draaibank bij ons gekocht, dan laten we je daarna niet aan je lot over. Om optimaal van de CNC machines gebruik te kunnen maken, bieden we je handige programmeercursussen die je kennis en inzicht geven. Zo haal je met jouw bedrijf het beste uit de machines en kun je hoogwaardige resultaten boeken.

We leveren bovendien onderhoud en reparatie op het moment dat de machine daarom vraagt. We onderhouden de slijpmachine zodat die telkens de beste resultaten levert. En bij onverwachte storingen staan we zo snel mogelijk bij je op de stoep om het probleem op te lossen. We stellen alles in werking om jou te ontzorgen in het gebruik van onze CNC machines.

Slijpmachine kopen bij BMT Machine Tools

Bereik bij ieder project hetzelfde hoogwaardige resultaat met onze slijpmachines. Die zorgen met hun hoogtechnologische besturingssysteem voor kwaliteit en precisie. Zo verhoog jij in minder tijd je productie.

Wil je meer weten over de slijpmachine en hoe je die kunt kopen of leasen? Neem contact met ons op, dan staan we je graag te woord. Wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier