Skip to main content

Rondslijpmachine

Rondslijpmachines van BMT Machine Tools

Voor een precieze bewerking van (geharde) materialen vertrouw je op de hoge kwaliteit van onze rondslijpmachines. Met het CNC besturingssysteem stel je de machine eenvoudig af op de gewenste instellingen met een uitermate nauwkeurig resultaat als gevolg.

Op alle vlakken voldoen onze rondslijpmachines aan hoge kwaliteitseisen. Kijk je naar de uitvoer, gebruiksvriendelijkheid en nauwkeurigheid, dan weet je dat onze producten tot de top behoren. Meer over de machines vind je op deze pagina. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Rondslijpmachine van Kellenberger

In ons aanbod worden de rondslijpmachines vertegenwoordigd door de erkende naam Kellenberger. Het Zwitserse merk staat gelijk aan precisie en kwaliteit en dat zie je terug tijdens en na het bewerkingsproces. Wil je een product bewerken met de Kellenberger rondslijpmachine, dan bespaar je dankzij het automatische besturingssysteem enorm veel tijd en geld. Tegelijk kan je rekenen op een volwaardig en nauwkeurig bewerkt eindproduct.

Deze rondslijpmachines zijn dus onmisbaar bij jou op de werkvloer. Ben je daarnaast op zoek naar andere oplossingen voor het bewerken van metalen? Bekijk dan ook onze CNC bestuurde freesmachines en draaibanken, van Kellenberger en andere gerenommeerde merknamen.

Onze service gericht op onderhoud en reparatie

Voor de aankoop of lease van rondslijpmachines en andere CNC machines ben je bij BMT Machine Tools aan het juiste adres. En daar stopt onze dienstverlening niet. We zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van deze machines en willen jou daarom niet onthouden van onze service.

Om te zorgen dat je voortdurend kwaliteit blijft leveren, verzorgen wij het onderhoud van jouw machines. En wanneer een storing zich voordoet, staan wij klaar om het probleem op te lossen. Daar waar we jou kunnen ontzorgen in het gebruik van onze machines, kan je te allen tijde onze hulp inschakelen.

Rondslijpmachine kopen bij BMT Machine Tools

Zorg voor een hoogwaardige rondslijpmachine op de werkvloer die je niet alleen geld en tijd bespaart, maar die vooral leidt tot een mooier resultaat van jouw producten. Dankzij de eenvoudige besturing en de nauwkeurige uitvoering ben je in staat meer te leveren in minder tijd.

Meer informatie over onze rondslijpmachines en de mogelijkheden voor het kopen en leasen ervan? Neem dan contact met ons op, zodat we je uitvoerig kunnen informeren en adviseren. Wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier