Skip to main content

Vlakslijpmachine

Vlakslijpmachines van BMT Machine Tools

Ben je op zoek naar een efficiënte en kwalitatieve oplossing voor het bewerken van (geharde) materialen? Een nauwkeurig en consistent resultaat behaal je door onze vlakslijpmachine te gebruiken. Je werkt dan met een hoogwaardig stuk technologie dat een eenvoudig besturingssysteem heeft. Dat betekent dat je altijd kan rekenen op het behalen van het gewenste resultaat.

Op deze pagina lees je meer over onze vlakslijpmachines en over de mogelijkheden voor het kopen en leasen van onze producten. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vlakslijpmachines van ZIERSCH

Efficiënt werken met een eenvoudig besturingssysteem en uitermate nauwkeurigheid is te realiseren met de vlakslijpmachines van het merk ZIERSCH. Zonder dat je je hoeft te verdiepen in al te ingewikkelde software ben je snel in staat eigenhandig deze machines te bedienen. En nadat je bij de instellingen de gewenste gegevens invoert, zie je in de uitvoer een nauwkeurig eindproduct verschijnen.

De hoge kwaliteit en precisie zijn niet alleen kenmerkend voor onze vlakslijpmachines. Ook onze andere machines als de freesbank en draaibank weten deze hoogwaardige resultaten te bereiken.

Service die verder gaat dan alleen verkoop

Bij de aankoop van een product wil je uitgaan van een betrouwbare en consistente werking. Zeker in het geval van een grote investering. Dat is voor ons reden om onze service niet alleen te beperken tot de verkoop of verhuur van onze machines. Veelvuldig gebruik vereist goed en preventief onderhoud, wat we dan ook rekenen tot onze dienstverlening.

Onze specialisten dragen er graag aan bij dat jij iedere dag je productie kan draaien. Daarnaast verzorgen wij de reparatie van de vlakslijpmachine op het moment dat een onderdeel daarom vraagt. Meer weten over onze service? Neem gerust contact op om hiernaar te informeren.

Vlakslijpmachine kopen bij BMT Machine Tools

Wil je keer op keer vertrouwen op een efficiënt en gebruiksvriendelijk systeem met een precies en hoogwaardig eindresultaat? Met onze vlakslijpmachine op de werkvloer hoef je daar zeker niet aan te twijfelen.

Schaf nu onze vlakslijpmachine of andere CNC machines aan en ervaar meteen het gemak en de kwaliteit die ermee gepaard gaan. Neem contact op voor meer informatie en advies. Wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier