Skip to main content

Freesbanken

CNC Freesbank van BMT Machine Tools

Om de beste resultaten te behalen bij het bewerken van (geharde) materialen, maak je gebruik van onze freesbanken. Dergelijke machines zijn onmisbaar in jouw bedrijf dat dagelijks een hoge productietarget wil behalen.

Ontdek op deze pagina waarom onze bewerkingscentra voor het gewenste resultaat zorgen en wat je kunt verwachten van onze service. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Frezen met precisie en snelheid

Het frezen van metaal en kunststof laat je over aan de freesbank of bewerkingscentrum. Niet alleen omdat deze met hoge nauwkeurigheid de beste resultaten levert, maar ook omdat de hoge snelheid meehelpt aan het behalen van je dagelijkse targets. Het enige dat jij hoeft te doen is de juiste bewerkingsstrategie te kiezen en de machine doet de rest. Datzelfde geldt overigens ook voor onze hoogwaardige draaibanken en slijpmachines. Je vindt in ons aanbod freesbanken van de merken Bridgeport en PRIMINER:

  • Bridgeport is toonaangevend als het gaat om ergonomie, betrouwbaarheid en precisie. Met keuze uit 3- en 5-assige freesbanken vind je altijd de uitvoering die jij nodig hebt. Voor jouw specifieke toepassing kun je kiezen uit de V-, GX-, XT- en XR-serie.
  • PRIMINER staat gelijk aan precisie. Je kunt grote onderdelen frezen met een nauwkeurig en hoogwaardig resultaat. Met PRIMINER heb je keuze uit 3- en 5-assige modellen om te frezen en te freesdraaien.

De freesbank zorgeloos bedienen

Wanneer je werkt met onze freesbanken, dan wil je rekenen op de beste resultaten en op langdurig gebruik. Dat kan met de service die we aan onze klanten leveren. Die gaat verder dan het afleveren van de machines. Als onze klant kun je uitgaan van een betrouwbare dienstverlening en heldere communicatie. Dat houdt onder andere in dat je bij ons terecht kunt voor machineonderhoud om storingen te voorkomen. Ontstaat er toch een storing, dan komen we langs om die voor je op te lossen.

Daarnaast bieden we cursussen aan om de freesbank en andere machines te bedienen. Met begrijpelijke handleidingen en directe hulp heb je in korte tijd door hoe de freesbank bediend moet worden. Meer informatie?

Freesbank kopen bij BMT Machine Tools

Voor het kopen en leasen van freesbanken is BMT Machine Tools een goede partner. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit en de klantgerichte service die we bieden. Het adviseren van de juiste machine, zodat jij daar de mooiste producten mee kan maken, dat is wat bij ons voorop staat.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwe en gebruikte machines en bepaal aan de hand van jouw behoeften hoe wij je kunnen helpen. Direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier