Skip to main content

Draaibank metaal kopen

Draaibank om metaal te bewerken

Ben je op zoek naar een draaibank waarmee je metaal met precisie, efficiëntie en kwaliteit kunt bewerken? Dat bereik je het best met de CNC machines van BMT Machine Tools. Lees hier meer over de draaibanken in ons assortiment, afkomstig van betrouwbare merken en met een eenvoudige bediening. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Draaibanken van de hoogste kwaliteit

Wil je snel en efficiënt werken zonder in te leveren op resultaat? Laat onze CNC draaibanken het werk voor je doen. Met het eenvoudige besturingssysteem stel je de machine op de millimeter nauwkeurig af. De draaibank bewerkt het metaal op een consistente manier, zodat je altijd hetzelfde gewenste resultaat kunt verwachten. In het eindproduct zie je de hoge kwaliteit en uitermate precisie duidelijk terug.

Deze kwaliteit en consistentie zijn mede te danken aan de betrouwbaarheid van onze merken. We leveren diverse voorname merken als Hardinge en Cazeneuve die bekendstaan om hun betrouwbare, eenvoudige en optimale functionaliteit. Ontdek hoe je het werk zonder problemen kunt overlaten aan de CNC machine en tegelijk profiteert van de hoge kwaliteit in het resultaat.

Onze aanvullende service

Om je te helpen de draaibank goed te gebruiken en het beste resultaat te leveren, bieden we handzame handleidingen aan. De heldere instructies leiden je stap voor stap door de bediening, zodat je het werk snel en efficiënt kunt voortzetten.

Kom je er niet helemaal uit, dan kun je gerust terecht bij onze specialisten.

Maak je dagelijks intensief gebruik van de draaibank om metaal te bewerken, dan is goed onderhoud geboden. Net als bij een APK voor de auto, draagt onderhoud eraan bij dat je de CNC machine in optimale conditie houdt. Niet voor niets bieden we bij BMT Machine Tools een volledige service aan waarbij we ons naast verkoop en lease ook richten op structureel onderhoud en reparatie van onze draaibanken, freesmachines en slijpmachines.

Draaibank metaal van BMT Machine Tools

Om ervoor te zorgen dat je constant hoge kwaliteit kunt leveren, maak je gebruik van onze CNC machines. De machines zijn van betrouwbaar en efficiënt. Ook onze draaibank om metaal te bewerken zal gegarandeerd aan je verwachtingen voldoen. Ontdek het zelf en maak van de mogelijkheid gebruik om bij ons te kopen of te leasen. Neem telefonisch contact op voor meer informatie. Liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier