Skip to main content

Draaimachines

Draaimachines van BMT Machine Tools

Voor het bewerken van (geharde) materialen wil je de beste machines inzetten. Met hoge snelheid en uiterste precisie maak je de werkstukken die je voor ogen hebt. Ben je op zoek naar een oplossing om metalen en kunststof te draaien? Maak dan gebruik van onze hoogwaardige draaimachines.

Op deze pagina lees je er meer over. Wil je informatie over de mogelijkheden voor het kopen of leasen van een draaimachine? Klik op onderstaande knop en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Draaimachines met hoge snelheid en precisie

Wanneer je aan het werk gaat met een van onze draaimachines, zul je ontdekken hoe gebruiksvriendelijk en efficiënt de machine is. Door de gebruiksvriendelijke interface stel je, in een handomdraai, de machine tot op het detail nauwkeurig af, waardoor je altijd het gewenste resultaat behaalt. Het bewerken van metaal en kunststof wordt zo altijd met hoge kwaliteit verricht.

De Hardinge CNC draaibanken zijn vanaf de basis ontworpen om een zeer hoge processtabiliteit te bieden in combinatie met een hoge nauwkeurigheid en een reductie van thermische verschillen. De draaibanken hebben vele functionaliteiten die het bewerkingsproces kunnen vereenvoudigen en versnellen. Hierbij zijn aspecten als onder andere aandrijftechniek, koelmiddelbeheersing, spaanafvoer, ergonomie en onderhoudsvriendelijkheid als uitgangspunt genomen. Op deze manier garandeert Hardinge je een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare draaibank.

De hoogwaardige en functionele draaibanken van Cazeneuve bieden een breed scala aan mogelijkheden, waaronder Teach-in, uitvoeringen met Big-Bore opties, modellen met gereedschaprevolver met- of zonder aangedreven gereedschappen en C-as. Steekwoorden zijn eenvoudige bediening, hoge snelheid en uiterste precisie.

Hulp bij bediening en onderhoud

Bij ons kun je niet alleen rekenen op betrouwbare draaimachines die met hun snelheid en precisie het gewenste resultaat leveren. Ook als het aankomt op een klantgerichte service vinden we betrouwbaarheid en open communicatie essentieel. We behouden korte lijnen met onze klanten en we willen je op alle mogelijke manieren ontzorgen.

Naast het leveren van hoogwaardige draai-, frees– en slijpmachines, staan we voor je klaar om de machines preventief te onderhouden en storingen op te lossen. Ook kun je onze programmeercursussen volgen. Die geven je meer kennis en inzicht over een effectief gebruik van onze cnc- en teach-in draaimachines.

Draaimachine kopen bij BMT Machine Tools

Wil je een draaimachine in de werkplaats waarmee je eerste klas producten kunt draaien? Informeer dan naar ons aanbod met hoogwaardige machines. Je kunt bij ons equipment kopen, maar ook leasen wanneer je dat beter uitkomt. Bovendien kun je een keuze maken tussen nieuwe of gebruikte draaimachines.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor het kopen of leasen van draaimachines en over het volgen van een cursus. En vul onderstaand formulier in voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte.

Offerteformulier