Skip to main content

Metaaldraaibank

Metaaldraaibanken van BMT Machine Tools

Precisie, efficiëntie, snelheid en bovenal kwaliteit is waar je naar streeft bij het bewerken van (geharde) materialen. En om dat te bereiken zoek je naar de beste CNC machines. Wil je een CNC metaaldraaibank in de werkplaats waarmee je hoogwaardige resultaten boekt? Bij BMT Machine Tools ben je aan het juiste adres.

Ontdek op deze pagina meer over de metaaldraaibank waarmee je geautomatiseerd en efficiënt te werk gaat, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Efficiëntie en kwaliteit met onze metaaldraaibank

Werken met onze machines betekent dat je snel en efficiënt kan werken. Het gebruiksvriendelijke CNC besturingssysteem zorgt ervoor dat je de instellingen eenvoudig invoert en dat de metaalbewerking op een consistente manier wordt uitgevoerd. Resultaat is een hoogwaardig eindproduct met gedetailleerde afwerking.

Onze CNC metaaldraaibanken zijn afkomstig van diverse hoogwaardige merken als Hardinge en Cazeneuve. Deze namen staan bekend om hun betrouwbaarheid, eenvoud en optimale functionaliteit. Het enige dat jij doet is het bedieningspaneel instellen op de gewenste gegevens, de rest van het bewerkingsproces laat je over aan de machine.

Optimale onderhoud en reparatie

Intensief gebruik van de metaaldraaibank vraagt om goed onderhoud. Om de geoliede machines draaiende te houden en om defecten te voorkomen. Heb je een machine bij ons gekocht of gehuurd, dan kan je rekenen op vakkundig onderhoud door onze monteurs. We zijn gemakkelijk te bereiken voor onze klanten en komen graag bij je langs. En treedt er onverhoopt een storing op, ook dan zijn wij één telefoontje van je verwijderd. Informeer naar de mogelijkheden voor service en onderhoud van onze metaaldraaibanken, freesmachines en slijpmachines.

Metaaldraaibank kopen of huren bij BMT Machine Tools

Met onze machines kan je rekenen op een efficiënte productie met een consistent en hoogwaardig resultaat. Maak daarom gebruik van onze metaaldraaibank die je kan kopen of leasen en die je meer kwaliteit in minder tijd oplevert.

Wil je meer informatie over de metaaldraaibank of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier