Skip to main content

CNC draaibank

CNC draaibanken van BMT Machine Tools

Wil je de kwaliteit van je producten verhogen zonder in te leveren op tijd? Dat kan met onze CNC machines. Hoogwaardige resultaten met precieze afwerking zijn de sleutelwoorden als je gebruikmaakt van onze draaibanken.

Meer over de CNC draaibanken vind je op deze pagina. Daarnaast verkopen en leasen we hoogwaardige frees- en slijpmachines waarmee je de werkvloer compleet maakt. Klik op onderstaande knop en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Draaibanken voor hoge kwaliteit en efficiëntie

Bij onze draaibanken staan snelheid, precisie en resultaat voorop. De gebruiksvriendelijke interface helpt je om de machine nauwkeurig af te stellen en tot het gewenste resultaat te komen. Hierdoor verbreed je de mogelijkheden om metaal en kunststof vakkundig te bewerken. Dit alles dankzij de beste merken die ons assortiment vertegenwoordigen.

De draaibanken van Hardinge hebben een uitermate hoge processtabiliteit die zorgt voor een nauwkeurig resultaat. Thermische verschillen worden geminimaliseerd en dankzij een groot aantal functionaliteiten is het bewerkingsproces snel en eenvoudig. Moderne aandrijftechnieken, koelmiddelbeheersing, spaanafvoer, ergonomie en onderhoudsvriendelijkheid staan centraal, zodat je altijd kunt vertrouwen op hoge kwaliteit.

Met Cazeneuve heb je een draaibank in huis die een breed scala aan mogelijkheden biedt. Denk daarbij aan Teach-in, Big-Bore opties, gereedschaprevolver met en zonder aangedreven gereedschappen en C-as. En dat met een handzame bediening, snelle uitvoering en hoge mate van precisie.

Onze service voor bediening en onderhoud

Nadat je bij ons een draaibank koopt of leaset, kun je blijven rekenen op onze klantgerichte service. Die bestaat onder andere uit programmeercursussen waarmee jouw kennis en inzicht met betrekking tot onze machines toeneemt. Zo helpen we jou om de machine snel onder de knie te krijgen en je productiesnelheid te verhogen.

Ook voor preventief onderhoud en het oplossen van storingen schakel je onze service in. We vinden het belangrijk open te communiceren met onze klanten. Zo houden we de lijnen kort en leg jij de zorg en het onderhoud van de machines in onze handen. Dat is de service die je van BMT Machine Tools mag verwachten.

CNC draaibank kopen bij BMT Machine Tools

Draaibanken die altijd het beste resultaat leveren vind je bij BMT Machine Tools. We verkopen en leasen hoogwaardige merken die keer op keer aantonen hoe kwaliteit en precisie deel zijn van het resultaat.

Heb je vragen over onze draaibanken en de mogelijkheden voor het kopen of leasen van een van onze CNC machines? Neem dan contact met ons op. En vul onderstaand formulier in voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte.

Offerteformulier