Skip to main content

CNC machines

CNC machines van BMT Machine Tools

Voor het bewerken van (geharde) materialen wil je de beste CNC machines inzetten. Na het selecteren van de gewenste bewerkingsstrategie, laat je de machine het werk doen. Met als resultaat een hoogwaardig en nauwkeurig afgewerkt eindproduct.

Op deze pagina vind je onze verschillende CNC machines afkomstig van de beste merken. Wil je een machine kopen of leasen, dan kun je bij ons rekenen op een effectieve levering en service. Klik op onderstaande knop en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Freesmachines

Van verticale freesmachines tot vijfassige CNC-freesbanken. Wij verdelen machines van Bridgeport en Huron.

Draaibanken

Een draaibank voor ultraprecisiewerk of voor het bewerken van geharde materialen. Kies uit de reeksen van Hardinge en CAZENEUVE.

Slijpmachines

Rondslijpen, vlakslijpen of coördinatenslijpen? Ontdek de unieke eigenschappen van Kellenberger, Hauser en Tschudin.

Over onze machines

CNC freesmachines

Wanneer je met freestechnieken metaal en kunststof wilt bewerken, dan ga je voor een strak en nauwkeurig resultaat. Een CNC machine die aan jouw wensen voldoet is daarin onmisbaar. De hoge mate van precisie en snelheid zorgen namelijk voor kwantiteit én kwaliteit.

We hebben CNC freesmachines van het merk Bridgeport dat vooroploopt in ergonomie, betrouwbaarheid en precisie. Onze 3- en 5-assige freesmachines zijn beschikbaar in de V-, GX-, XT- en XR-serie. Ook met onze Huron freesmachines beschikbaar in 3- en 5-assige uitvoeringen krijg je een hoogwaardig en nauwkeurig resultaat.

CNC draaibanken

Een oplossing voor het bewerken van (geharde) materialen vind je in onze CNC draaibanken. Wederom staan snelheid en precisie centraal. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface hoef je enkel de machine nauwkeurig af te stellen. Vervolgens doet de CNC machine de rest.

Met onze Hardinge draaibanken maak je het voor jezelf erg gemakkelijk dankzij het bewerkingsproces dat door de vele functionaliteiten wordt versneld. Het proces is uitermate stabiel, nauwkeurig en heeft minimale thermische verschillen. Daarnaast vind je in ons assortiment CNC draaibanken van Cazeneuve die een breed scala aan mogelijkheden bieden. Denk aan Teach-in en uitvoeringen met Big-Bore opties. Altijd met handzame bediening, hoge snelheid en een nauwkeurig resultaat.

CNC slijpmachines

Het nauwkeurig bewerken van metalen gebeurt veilig met onze CNC machines, waar de slijpmachine een van is. Met oog voor detail en een hoge snelheid rond jij je opdrachten naar tevredenheid af. Daarvoor maak je gebruik van de volgende hoogwaardige merken: Kellenberger voor uitermate nauwkeurigheid, ZIERSCH voor een eenvoudige computerbediening, Hauser die van complexe opdrachten een volwaardig resultaat maakt en Tschudin voor kleinere opdrachten in grote aantallen.

Informeer vrijblijvend naar de diverse merken waarin onze CNC slijpmachines zijn uitgevoerd. We geven graag advies om je te helpen een goede keuze te maken.

Automatiseren

Meer produceren, jouw kosten verlagen en een constante kwaliteit halen? Automatiseer jouw machines met Indunorm en BMO automation.

Gebruikte machines

Doe je voordeel met onze voorraad gebruikte machines – perfect in orde en scherp geprijsd. Bekijk hier onze gebruikte machines.

Service

BMT-service, veel meer dan het leveren van onderdelen. Van inbedrijfstelling tot opleidingen en geavanceerde meetsystemen.

CNC Machines van BMT Machine Tools

Wil je jouw opdrachten naar een hoger niveau tillen? Met onze CNC machines verhoog je de productie zonder in te leveren op kwaliteit. Door het gebruiksvriendelijke besturingssysteem bespaar je een grote hoeveelheid tijd. Tegelijk behaal je een uitermate nauwkeurig en vakkundig resultaat. Onze service stopt bovendien niet bij de aankoop of lease van een CNC machine. We verzorgen het onderhoud van jouw machine en mocht er een storing zijn, dan lossen wij die voor je op.

Informeer naar de mogelijkheden voor het kopen of leasen van onze CNC machines door contact met ons op te nemen. En vul onderstaand formulier in voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte.

Offerteformulier