Skip to main content

CNC freesmachine kopen

CNC freesmachines van BMT Machine Tools

Bij de bewerking van (geharde) materialen ga je keer op keer voor hoge kwaliteit en een nauwkeurig resultaat. Dit bereik je alleen met de beste CNC machines. Met onze freesmachines kun je erop vertrouwen dat je elke opdracht succesvol afrondt.

Wil je weten welke merken freesmachines wij leveren en waarom die onmisbaar zijn in jouw bedrijf? Lees meer op deze pagina. Maak de werkplaats bovendien compleet met onze slijpmachine en draaibank. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Freesmachines van eersteklas merken

Zoek je naar een goede oplossing om met kwaliteit metaal en kunststof te frezen? Dan vind je die met onze CNC freesmachine. In het eenvoudige besturingssysteem stel jij de gewenste bewerkingsstrategie in, zodat de machine vervolgens volledig geautomatiseerd te werk gaat. Je kunt rekenen op een hoogwaardig resultaat met een nauwkeurige afwerking.

Onze freesmachines worden vertegenwoordigd door eersteklas merken die de hoge kwaliteit en precisie waarborgen. Bridgeport is het merk als je wilt uitgaan van ergonomische, betrouwbare en accurate metaalbewerking. Je hebt keuze uit 3- en 5-assige freesmachines die beschikbaar zijn in de V-, GX-, XT- en XR-serie. Met onze freesmachines van Priminer kun je nauwkeurig frezen, ongeacht de grootte van het project. Ook dit merk is uitgevoerd in 3- en 5-assige CNC machines.

Onze service na de aankoop

Bij een freesmachine van BMT Machines kun je erop rekenen dat je met minder tijd meer kwaliteit aflevert. En dat op lange termijn. Onze service gaat namelijk verder dan alleen de verkoop en lease van CNC machines. Met handzame handleidingen en heldere communicatie leggen we je graag uit hoe je de machine bedient.

Bovendien zorgen we met onze onderhoudsservice voor het behoud van de hoge kwaliteit, zodat machinale storingen voorkomen worden. En soms zijn storingen onvermijdelijk. In dat geval zijn we zo snel mogelijk ter plaatse om de machine weer aan de praat te krijgen.

CNC freesmachine kopen bij BMT Machine Tools

Een freesmachine kopen of leasen? Daarvoor ben je bij BMT Machine Tools aan het juiste adres. Niet alleen om de betrouwbare en precieze werking van onze machines, ook omdat we grote waarde hechten aan een klantgerichte service. Alles om de kwaliteit van jouw producten te verbeteren en te behouden.

Meer informatie over onze CNC freesmachines kun je telefonisch bij ons opvragen. Wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier