Skip to main content

ZIERSCH machines

ZIERSCH GmbH is sinds de oprichting van het bedrijf in 2006 een deskundig aanspreekpunt voor de ontwikkeling, productie en distributie van precisie- en vlakslijpmachines.

In de tussenliggende periode van meer dan tien jaar hebben we een groot aantal succesvol gevestigde machines op de markt gebracht, daar zijn we trots op, zeker nu we het volgende decennium van innovatie inluiden in onze gloednieuwe productiefaciliteit in Ilmenau (D). Onze inspanningen worden voornamelijk gedreven door baanbrekende slijptechnologie en we hebben absoluut geen compromissen gesloten terwijl we de ontwikkeling van een geheel nieuwe generatie ZIERSCH-slijpmachines voortzetten.

Of het nu gaat om gereedschap- en matrijzenbouw, algemene machinebouw of in de auto-industrie – één ding is essentieel op elk gebied; maximale precisie bij het slijpen. Daarom produceert Ziersch in Ilmenau (D) zonder uitzondering slijpmachines met een voorbeeldkwaliteit die over de hele linie inspireert. Gebruikers van deze machines herkennen dit, de producten van Ziersch bieden een uitstekende productiviteit met maximale levensduur.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kenmerken

Enkele kenmerken van de slijpmachines;

  • Stabiele gietwerk
    Alle machinecomponenten zijn uitgevoerd als stabiele gietstukken voor maximale stijfheid.
  • Blokgeleiding
    Geschraapte en gecoate blokgeleidingen in de lengteas voor uitstekende demping en hoge slijpkwaliteit
  • Heidenhain
    Directe meetsystemen van Heidenhain voor precieze positionering: standaard in de verticale as (Y), optie in de dwars as (Z)

ZIERSCH GmbH zal haar klanten ook in de toekomst blijven bedienen met een sterk productassortiment, een eersteklas team van medewerkers en een ambitieus serviceniveau.

Meer informatie?

Laat je eens vrijblijvend informeren over de verschillende mogelijkheden van ZIERSCH machines. Onze technische verkoopspecialisten staan je graag te woord. Of bekijk via onderstaande knop de website van ZIERSCH.

Bezoek de website van ZIERSCH

Offerteformulier