Skip to main content

Testimonials

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Trebuchet MS,sans-serif;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;>Anderen over BMT Machines</div>
Rick van Halteren
Rick van HalterenVink Techniek
Vink Techniek is al klant sinds 1996. BMT Machine Tools heeft een sterke prijs-kwaliteitverhouding en de machines zijn degelijk en betrouwbaar. Wij leveren producten in bewerkte kunststoffen. Recent kochten we een BP1000 XR-freesmachine mét robot. Zo produceren we nu de klok rond, elke werkdag.
Rik Swikker
Rik SwikkerMicrotherm
Microtherm doet voor zijn machines al jaren een beroep op BMT Machine Tools. Ze leveren namelijk een persoonlijke en betrouwbare service. Heel prettig om mee samen te werken! Zowel de machines als BMT lieten ons nog nooit in de steek.
Rob de Veen
FTU is een producent van onderdelen voor de luchtvaartindustrie. Goed voor tien bewerkingscentra en drie CNC-draaibanken om aluminium en kunststoffen te bewerken. Een tijdje geleden verwelkomden we de vierde Bridgeport Hardinge GX-480 DT. Onze leverancier? BMT Machine Tools. De belangrijkste redenen om een Hardinge-machine te kopen bij BMT zijn voor ons: betrouwbaarheid van de machines, nauwkeurigheid, snelheid, gunstige prijs-prestatieverhouding en uitstekende service.
Rudi Mollink
Rudi MollinkRM Precision
RM Precision is gespecialiseerd in draaien en frezen. Onze technici zijn cracks in hun vak. Daarom rekenen we op machines die net zo goed presteren. Dus halen we onze Bridgeport-machines bij BMT Machine Tools. Uitstekende kwaliteit tegen een voordelige prijs. En dat geldt ook voor de bijbehorende dienstverlening van BMT. De communicatie verloopt altijd prettig en vlot.
Paul van Mullekom
Paul van MullekomDalmulder Fijnmetaal NV
Op dit moment hebben we drie machines van BMT Machine Tools. En we zijn zeer tevreden – over de machines én over de dienstverlening. Want ze doen precies wat ze beloven. Is er eens een keer een probleempje? Dan komt er meteen een technicus langs voor de reparatie. Kortom: we kunnen op elk moment op hen rekenen.
Nobby Assmann
Enkele jaren geleden was Assmann Verspaningstechniek op zoek naar een nieuwe freesbank. De keuze ging tussen drie merken – onder andere Bridgeport. We hielden rekening met de kwaliteiten van de machine, én de tevredenheid van bestaande klanten over de service. Nu zijn we ook zelf een tevreden klant van BMT Machine Tools. De machine zit heel mooi en degelijk in elkaar. Zeker in vergelijking met andere machines uit die prijsklasse. En de service is top. De plaatsing, ingebruikname en opleiding verliepen vlot, enthousiast en professioneel. We kregen meteen een antwoord op onze vragen. En voor heel lastige kwesties schakelde BMT Siemens in – zonder meerkosten.
Jelle Touw
Jelle TouwTouw B.V.
Haalt u een BMT-machine in huis? Dan krijgt u gegarandeerd waar voor uw geld. Als specialist in fijnmechanische producten leggen we onze klanten graag in de watten, en houden we van een persoonlijke aanpak. En dat zoeken we ook in onze eigen leveranciers. Daarom kiezen we voor BMT Machine Tools.
Johan Verbruggen
Johan VerbruggenFrebo
Professioneel, klantvriendelijk en snel. Dát is BMT Machine Tools. Frebo kocht onlangs zijn negende freesmachine bij BMT, en we zijn heel tevreden. Alle machines zijn volledig uitgerust en werken met de modernste software. Ze vragen nauwelijks onderhoud en zijn heel betrouwbaar – ook bij 24 uursgebruik. Is er toch een stilstand? Dan komt de technicus meteen. Kortom: vertrouw op BMT wanneer u als bedrijf een vlotte en correcte service wilt bieden aan uw klanten.