Skip to main content

Verticale freesmachine kopen

Verticale freesmachine van BMT Machine Tools

Voor het bewerken van (geharde) materialen, wijzen we je graag op onze hoogwaardige CNC machines. We hebben een ruim assortiment met onder andere draaibanken, slijpmachines en de verticale freesmachine. Hoge kwaliteit en nauwkeurigheid zijn het resultaat na iedere opdracht die je invoert. Meer informatie vind je hier. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op onderstaande knop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

De verticale freesmachines in ons assortiment

Om je werkplaats efficiënt in te richten en voortdurend de hoogste kwaliteit te leveren, doe je er goed aan de beste CNC machines in te zetten. Met onze verticale freesmachine die je naar wens kunt kopen of leasen, kun je erop rekenen dat opdrachten met hoge precisie worden uitgevoerd. Je hoeft enkel het besturingssysteem in te stellen om de gewenste bewerking te realiseren. De rest wordt volautomatisch gedaan door de machine.

Wil je een van onze verticale freesmachines in jouw werkplaats, dan heb je keuze uit machines van eersteklas merken. Ontdek bijvoorbeeld hoe Bridgeport steevast hoge en nauwkeurige kwaliteit weet te leveren. Dit is onder andere te danken aan het ergonomisch en betrouwbaar ontwerp van de 3- en 5-assige freesmachines. Ook leveren we freesmachines van PRIMINER die je bij iedere opdracht helpen dezelfde mate van precisie te realiseren. Evenals de Bridgeport is de PRIMINER leverbaar in 3- en 5-assige CNC machines.

Onze service: verkoop, onderhoud en reparatie

Wil je gebruikmaken van onze verticale freesmachine? We zorgen voor een goede afwikkeling van de aankoop of lease die je bij ons doet, zodat je de machine optimaal in kunt zetten. Onze service houdt daar niet op. Om het beste uit de machines te halen en je werkzaamheden efficiënt in te richten, kun je onze handleidingen erop naslaan en een beroep doen op onze specialisten die je graag bijstaan met de nodige instructies.

Een ander onmisbaar onderdeel van onze service heeft betrekking op onderhoud en reparatie van de machines. Om de machines draaiende te houden, is preventief en regelmatig onderhoud geboden. Mocht er onverhoopt toch een storing voordoen, dan komen we zo snel mogelijk ter plaatse om het op te lossen. Alles om de schade maximaal te beperken.

Verticale freesmachine kopen bij BMT Machine Tools

Ben je op zoek naar een verticale freesmachine die je helpt efficiënt én nauwkeurig te werken? Maak dan gebruik van de betrouwbare en accurate machines in ons assortiment. De bediening is eenvoudig en de kwaliteit is hoog. Ontdek het hier.

Voor meer informatie over de freesmachines of over onze service kun je ons telefonisch bereiken. Wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier