Skip to main content

BMT Machine Tools komt met de volgende noviteiten naar de TechniShow.

Deelname aan TechniShow is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Voor meer informatie en registratie klik je hier.

Tijdens de Technishow presenteren wij je de nieuwe 5-assige Bridgeport type XT630/5AX en een compact bewerkingscentrum met palletwissel, type Bridgeport V480-APC, tevens de nieuwste generatie Semi-conventionele draaibank van Cazeneuve, type Optimax 360.

Thema;

“Maken mogelijk maken”, het thema van de Technishow 2018, is op dit moment een kwestie van goed omgaan met (schaarse) vakkrachten. Mensen de ruimte geven om zich volledig te ontplooien in hun vakgebied. Dit kan alleen als bewerkingsmachines zo zijn geconstrueerd dat neventijden tot een minimum worden beperkt. Dit heeft BMT Machine Tools geïnspireerd om een bijzondere selectie machines te presenteren. Voorbereid op industrie 4.0!

Bridgeport XT630/5AX met HEIDENHAIN TNC640

(5-assig bewerkingscentrum met een rondtafel van Ø 630 mm)

Bridgeport’s nieuwste generatie 5-assige bewerkingscentra is ontwikkeld vanuit de “First piece right” filosofie. Van lange insteltijden met proefproducten, naar nauwkeurige uitvoering van de (vooraf) geprogrammeerde banen. Volledig digitaal, uitgekiend thermisch design (met oa. standaard vloeistof gekoelde kogelomloopspindels) en goede zijdelingse toegankelijkheid voor automatisering. De XT630/5AX is de nieuwe standaard in 5-assig frezen!

 

Bridgeport V480-APC met SIEMENS 828D

(3-assig bewerkingscentrum met een X-verplaatsing van 480 mm en automatische palletwissel)

Met de Hardinge|Bridgeport V480-APC biedt BMT Machine Tools een efficëntieslag voor kort lopende freesproducten. Bij deze productgroep tellen neventijden! Doordat de V480-APC beschikt over een geïntegreerde pallet (tafel) wisselaar kan de machine worden beladen/ingesteld terwijl de bewerking doorgaat. Hierdoor wordt de wachttijd tussen producten geminimaliseerd. Ideaal in combinatie met de huidige generatie “slimme” automatisering!

Cazeneuve 360 Optimax

(Semi conventionele draaibank met een draaidiameter van Ø 390 mm)

De draaibank voor de moderne Toolshop! De bewerking volgt de gedachte, met minimale insteltijden. Snel een werkstuk draaien, zonder voorbereiding met direct resultaat. Laat je overtuigen tijdens de live demonstratie!