Skip to main content

TechniShow 2024

Graag nodigen we je persoonlijk uit om ons te ontmoeten tijdens de TechniShow, van 12 t/m 15 maart in Jaarbeurs Utrecht. Op deze meest toonaangevende vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie in de Benelux presenteren wij onze nieuwste innovaties en oplossingen voor de vraagstukken van vandaag en morgen.

Het kloppende hart van de maakindustrie TechniShow is de grootste en belangrijkste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen.

Klik hier voor gratis toegang, ons standnummer is 12 C070.

Tijdens de TechniShow presenteert BMT Machines 2x PRIMINER bewerkingscentra, waaronder de nieuwe 5-assige C500 met Heidenhain besturing en een 3-assige V11L ook voorzien van een Heidenhain besturing.

Verder tonen we een Ziersch Z35 vlakslijpmachine, of het nu gaat om gereedschap- en matrijzenbouw, algemene machinebouw of in de auto-industrie – één ding is essentieel op elk gebied; maximale precisie bij het slijpen. Daarom produceert Ziersch in Ilmenau (D) zonder uitzondering slijpmachines met een voorbeeldkwaliteit die over de hele linie inspireert. Gebruikers van deze machines herkennen dit, de producten van Ziersch bieden een uitstekende productiviteit met maximale levensduur.

Zien we jou ook op de TechniShow 2024?

Priminer C500

Priminer machines

Concurrentievermogen door technologie, scherpe prijsstelling en korte levertijden. Priminer is de juiste partner voor een sterke basis. Het machineframe wordt gevormd door getemperd gietijzer en voorgespannnen kogelomloopspindels van C3 klasse. Gegarandeerde kwaliteit, precisie volgens de VDI 3441 voor de volledige verplaatsing, dus weet u precies wat u in huis haalt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Over Priminer

PRIMINER CNC-bewerkingscentra met een top prijs-kwaliteitverhouding. Geproduceerd door de PRIMENER-bedrijvengroep op 4 locaties wereldwijd.

Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in de nabijheid van Hong Kong in China, waar een groot deel van de productiecapaciteit is gevestigd.

Samen met de strategische Europese vestiging in Duitsland is er een internationaal netwerk van verkoop- en servicepartners.