Skip to main content

Van Leeuwen Test Systems B.V. in Etten-Leur, beter bekend als VLT, bestaat al meer dan 58 jaar en ontwikkelt en produceert uiterst moderne Vehicle Test apparatuur welke wereldwijd worden ingezet. Een bedrijf welk het gehele productie proces beheerst inclusief de eigen software volledig in Etten-Leur wordt geproduceerd, eigenlijk een uniek bedrijf wat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waar hun succes sterk op rust.

VLT heeft een eigen verkoop en service organisaties in het Verenigd Koninkrijk – België – Singapore – Dubai en Maleisië en veder dealers en agenten. Zij leveren volledig geïntegreerde teststraten voor het testen van voertuigen waar gemiddeld 20 auto’s per uur kunnen worden getest.

Voor de productie zijn recentelijk een tweetal nieuwe Bridgeport bewerkingscentra aangekocht. Dit mede op basis van de goede ervaringen met BMT Machine Tools is dit ondertussen het 4e Bridgeport  bewerkingscentrum. Ook voor deze nieuwe machines is wederom gekozen voor de “XR” range van Bridgeport, deze machines zijn voorzien van Heidenhain iTNC-530 besturingen en zijn verder Full-options geconfigureerd.

VLT1